Microsoft Cloud Engineer

Functieomschrijving
Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij een talentvolle persoon die graag met de Microsoft Cloud technologieën aan de slag gaat? Ben je geïnteresseerd in Office 365, SharePoint Online, Dynamics 365 en Azure? Dan spreekt onze functie jou ongetwijfeld aan! Als Microsoft Cloud engineer bouw je oplossingen voor ons en onze klanten. Je bent technisch verantwoordelijk voor het correct functioneren van de gemaakte oplossingen.

Functie-eisen
  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Kennis en ervaring van Microsoft Cloud oplossingen zoals Office365, Dynamics 365
  • Passie voor de nieuwste Microsoft technologieën
  • Enthousiaste en pro-actieve werkhouding
  • Consequente en resultaatgerichte werkhouding
  • Flexibel en in staat om prioriteiten te stellen
  • Je bent een zelfstarter en je functioneert zowel zelfstandig als in teamverband
  • Je talenkennis van het Nederlands en Engels is uitstekend
Wat wij bieden (ruimte voor succes!)
Yaguti Systems biedt jou een uitdagende en afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke groei, ontwikkeling, vrijheid en ondernemerschap. Een goed marktconform salaris (volgens ICK) en goede secundaire voorwaarden, pensioenregeling en trainingen in binnen- en buitenland.

Sollicitatieprocedure
Deze sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere sollicitatiegesprekken. Een referentieonderzoek en wellicht een psychologische test zijn onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Wie zijn wij?
Wij zijn een full-service, advies- en systeem integrator bedrijf, die met haar producten en diensten gerichte ondersteuning biedt aan middel- en grote organisaties. Yaguti Systems doet voortdurend onderzoek naar de vernieuwingen en verbeteringen op het gebied van informatie- en communicatieprocessen van deze organisaties en stemt deze technologieën af op hun primaire processen.

Wij hebben de ambitie en doelstelling om tot de inhoudelijke top op ons vakgebied te (blijven) behoren, gemeten naar innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. Werken bij ons betekent werken in een jonge en snelgroeiende organisatie, waar innovatie, creativiteit, durf, ondernemingsdrang en plezier de belangrijkste kernwaarden zijn.

Bij ons krijg je alle ruimte om in een informele omgeving je talenten en carrière verder te ontplooien, en samen met je collega’s te komen tot rendement verhogende oplossingen voor onze klanten. Wil jij je daarvoor inzetten?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Stuur je motivatie en CV!