Inside Sales Medewerker

Functieomschrijving
Om onze ambitieuze doelstellingen waar te maken willen wij ons team uitbreiden met een commercieel gedreven persoonlijkheid. Hou je van de uitdaging om nieuwe klanten in de zakelijke markt te benaderen en afspraken te genereren voor onze sales mensen? Kan je als taak onze accountmanagers ondersteunen bij het opstellen van offertes en het uitzetten en bewaken van acties? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om ons te komen versterken.

Taken
  • Het actief benaderen van potentiele en nieuwe klanten
  • Het ondersteunen van onze accountmanagers bij het opstellen en opvolgen van offertes
  • Het uitzetten en bewaken van acties naar de interne organisatie
  • Het in kaart brengen en onderhouden van klantinformatie in Microsoft Dynamics CRM
Functie-eisen
  • Een afgeronde commerciële MBO/HBO-opleiding
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in soort gelijke functie, bij voorkeur in de ICT-branche
  • Je bent eager, ambitieus, nauwkeurig, klantgericht en organisatorisch
  • Je bent flexibel, commercieel en hebt doorzettingsvermogen
  • Je talenkennis van het Nederlands en Engels is uitstekend
Wat wij bieden (ruimte voor succes!)
Yaguti Systems biedt jou een uitdagende en afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke groei, ontwikkeling, vrijheid en ondernemerschap. Een goed marktconform salaris (volgens ICK) en goede secundaire voorwaarden, pensioenregeling en trainingen in binnen- en buitenland.

Sollicitatieprocedure
Deze sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere sollicitatiegesprekken. Een referentieonderzoek en wellicht een psychologische test zijn onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Wie zijn wij?
Wij zijn een full-service, advies- en systeem integrator bedrijf, die met haar producten en diensten gerichte ondersteuning biedt aan middel- en grote organisaties. Yaguti Systems doet voortdurend onderzoek naar de vernieuwingen en verbeteringen op het gebied van informatie- en communicatieprocessen van deze organisaties en stemt deze technologieën af op hun primaire processen.

Wij hebben de ambitie en doelstelling om tot de inhoudelijke top op ons vakgebied te (blijven) behoren, gemeten naar innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. Werken bij ons betekent werken in een jonge en snelgroeiende organisatie, waar innovatie, creativiteit, durf, ondernemingsdrang en plezier de belangrijkste kernwaarden zijn.

Bij ons krijg je alle ruimte om in een informele omgeving je talenten en carrière verder te ontplooien, en samen met je collega’s te komen tot rendement verhogende oplossingen voor onze klanten. Wil jij je daarvoor inzetten?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Stuur je motivatie en CV!