Vacatures

Netwerk Engineer

Ben jij een talentvol persoon die graag met Microsoft & netwerk technologieën aan de slag gaat? Wil jij werken bij een innovatieve ICT-organisatie waar volop ruimte is voor groei en ontwikkeling? Dan spreekt onze functie jou ongetwijfeld aan!

Als netwerk engineer werk je samen met productspecialisten aan de netwerkinfrastructuren die bij onze klanten worden toegepast. Met jouw ervaring en focus op vernieuwing kom je tot vooruitstrevende oplossingen voor een verscheidenheid aan ICT-infrastructuurvraagstukken en bouw je mee aan hoogwaardige technische oplossingen voor onze klanten.

Meer info

Microsoft Cloud Engineer

Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij een talentvolle persoon die graag met de Microsoft Cloud technologieën aan de slag gaat? Ben je geïnteresseerd in Office 365, SharePoint Online, Dynamics 365 en Azure? Dan spreekt onze functie jou ongetwijfeld aan!

Als Microsoft Cloud engineer bouw je oplossingen voor ons en onze klanten. Je bent technisch verantwoordelijk voor het correct functioneren van de gemaakte oplossingen.

Meer info

 
Stagiar HBO Sales & Communicatie

Ben je een enthousiaste HBO student(e) en wil je echte werkervaring opdoen in een jong en groeiend bedrijf, waar innovatie, creativiteit, durf, ondernemingsdrang en plezier de belangrijkste kernwaarden zijn? En wil je werken aan de positionering en sales van een innovatieve System Integrator, advies en support organisatie? Dan is deze stage bij Yaguti Systems echt iets voor jou!

Tijdens je stage krijg je veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en een divers takenpakket. De ideale stage voor een creatieve en verkoopgerichte communicatie professional.

Meer info

Inside Sales Medewerker

Om onze ambitieuze doelstellingen waar te maken willen wij ons team uitbreiden met een commercieel gedreven persoonlijkheid. Hou je van de uitdaging om nieuwe klanten in de zakelijke markt te benaderen en afspraken te genereren voor onze sales mensen? Kan je als taak onze accountmanagers ondersteunen bij het opstellen van offertes en het uitzetten en bewaken van acties? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om ons te komen versterken.

Meer info

 
Sales Buitendienst

Als Sales buitendienst ga je aan de slag binnen een groeiende organisatie in het marketing- en salesteam. In deze uitdagende en zelfstandige buitendienstfunctie ben je het gezicht voor de klant/prospect en werk je nauw samen met je binnendienstcollega’s op commercieel en technisch/IT-gebied. Na een gedegen verkoop- en producttraining word je in deze zelfstandige functie resultaat- en omzetverantwoordelijk voor de aan jouw toegewezen klantengroep.

Meer info