Storage

Organisaties zien jaarlijks gemiddeld een groei van 50% of meer van de hoeveelheid data die zij vastleggen. Opslag wordt hiermee telkens belangrijker, maar welke technologie past het beste bij uw storagebehoefte en groeistrategie? Hoe houdt u uw opgeslagen data beheersbaar, veilig en beschikbaar? En hoe faciliteert u uitwijkmogelijkheden in geval van calamiteiten? Voor al deze uitdagingen kunt u terecht bij Yaguti Systems.

Onze innovatieve storage-oplossingen zorgen ervoor dat uw data altijd veilig en beschikbaar zijn. Wij bieden een product portofolio aan dat voldoet aan de behoefte van iedere organisatie. Wij kunnen u adviseren en ondersteunen bij de inrichting van uw NAS of SAN en leveren desgewenst de hardware, inclusief de benodigde netwerkcomponenten.

Disaster recovery-oplossing

Uw data opslaan is één, maar uw data terughalen is een ander verhaal. Onze disaster recovery oplossingen bieden bescherming tegen rampen en zorgen ervoor dat uw onderneming blijft functioneren.

  • Kies het beschermingsniveau dat voldoet aan uw bedrijfsbehoeften. Van bescherming tegen 'single-point of failure' tot 'full coverage'
  • Maak gebruik van redundante resources om aan uw vereisten te voldoen met active-standby, active-active of hybride oplossingen
  • Maak gebruik van onze specialisten voor deskundige hulp bij het evalueren van uw herstelmogelijkheden