Security

Hackers en virussen zijn altijd actief, daarom is het verstandig om uw ICT-infrastructuur goed te bewaken. Cybersecurity is geen product maar een continu proces dat veel focus, expertise en aandacht nodig heeft.

Yaguti Systems biedt u de zekerheid dat uw bedrijfsgegevens niet zomaar op straat komen te liggen of dat uw netwerk wordt platgelegd door een virus of een hacker. Wij helpen klanten met het beveiligen van hun infrastructuren en netwerken door ze te adviseren en alle mogelijke technische en niet technische maatregelen te laten nemen. Individuele cybersecurity-oplossingen zullen nooit goed genoeg zijn om digitale aanvallen 100% te voorkomen, daarom ontwikkelen wij voor iedere situatie een passende oplossing op basis van de juiste componenten.

Identity management

Naast de reguliere combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord kunnen er extra technieken worden ingezet, om het beveiligingsniveau te verhogen. Door middel van twee-factor authenticatie creëert u een extra beveiligingslaag met een device dat u als gebruiker bij zich heeft. U kunt hierbij denken aan persoonlijke sleutels, security tokens, one time passwords en andere methodieken om twee-factor authenticatie te verzorgen. Hiermee wordt het risico verminderd dat een kwaadwillende (hacker of werknemer) misbruik van uw bedrijfsdata kan maken. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden voor uw organisatie.

Advanced Firewalling

Yaguti Systems maakt gebruik van Application Firewalls en Intrusion Detection/ Prevention Systems. Deze systemen gaan een stuk verder dan reguliere firewalls, waarmee alleen wordt gecontroleerd op welke wijze er contact met uw platform en systemen kan worden gemaakt. Door gebruik te maken van Advanced Firewalling kunt u veel gedetailleerder controleren op de inhoud van het verkeer. U kunt niet alleen op basis van IP-adres en poort verkeer filteren en blokkeren, maar ook op protocol en applicatieniveau.

DDoS bescherming

Een DDoS (Distributed Denial of Service)-aanval is een veel voorkomende bedreiging. Met zo’n aanval proberen criminelen uw dienstverlening digitaal onbereikbaar te maken. Dit heeft grote gevolgen voor de productiviteit en service van uw organisatie. Helaas krijgen steeds meer organisaties tegenwoordig (soms dagelijks) te maken met DDoS-aanvallen. Structurele bestrijding van deze digitale criminaliteit vereist specialistische apparatuur. Yaguti Systems kan u op dit gebied adviseren en de juiste oplossingen leveren ter verdediging tegen DDoS-aanvallen.