WiFi voor het Onderwijs

IT in het onderwijs gaat niet alleen over digitalisering, opslag en netwerken. Het gaat uiteindelijk om het overbrengen van kennis en het verbinden van docenten, studenten, ouders en schoolbestuurders. Met de komst van online leren verandert er veel voor onze maatschappij. Mensen zijn niet langer gebonden aan traditionele klaslokalen en het onderwijs kan nu aangepast worden aan de levensstijl van mensen. Deze ontwikkeling biedt nieuwe kansen voor het onderwijs, soms tegen veel lagere kosten.

Het digitale klaslokaal biedt veel nieuwe mogelijkheden voor leraren en studenten, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Yaguti Systems helpt u - als partner voor onderwijsoplossingen - om deze uitdagingen aan te gaan. Wij helpen u om de digitale kloof te overbruggen, educatieve kansen gelijk te trekken en de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren.

Veilig en snel WiFi-netwerk voor studenten en leraren

De sterke groei van educatieve applicaties, tablets en Bring Your Own Device hebben er voor gezorgd dat draadloze netwerken onmisbaar zijn geworden in het onderwijs. Deze ontwikkelingen vragen om een stabiel, schaalbaar en veilig draadloos netwerk met gastentoegang.

Alleen een goed WiFi-netwerk zorgt voor tevreden gebruikers

Wij adviseren u graag hoe u uw WiFi-netwerk kunt optimaliseren. Ook wanneer u nog niet beschikt over een WiFi netwerk geven wij u vrijblijvend een advies op maat. Een WiFi-meting, een spectrum analyse, het bepalen van storende omgevingsinvloeden, aanbevelingen op de bestaande installatie: onze specialisten kunnen dit voor u verzorgen, op korte termijn en met het beste resultaat. Wij zijn tevens ISO 9001 gecertificeerd en bewust van de bescherming van persoonsgegevens conform de AVG.

Een goed netwerk betekent goede dekking

Bestaande netwerken worden steeds meer belast, waarbij de ervaring leert dat de performance omlaag gaat en gebruikers het netwerk als onstabiel ervaren. De doelstelling van een WiFi-meting is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het WiFi-netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points. U krijgt een uitgebreide rapportage, waarin alle informatie van de uitgevoerde WiFi-meting gedetailleerd zijn weergegeven.

 

Producten en Diensten