Networking & Connectivity

De ICT-infrastructuur is het digitale fundament voor uw organisatie. Van uw netwerk, servers en storage tot aan de verbindingen: een goede ICT-infrastructuur moet stabiel, schaalbaar en snel zijn zodat u altijd kunt rekenen op de juiste performance en beschikbaarheid.

Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden uw nieuwe infrastructuur en zijn als geen ander in staat om u hier een passend advies over te geven. De ICT-infrastructuur oplossingen van Yaguti Systems bieden razendsnelle, betrouwbare en veilige verbindingen voor zakelijke gebruikers. Of u nu kiest voor een internetverbinding, volledig bedrijfsnetwerk, dark fiber, LAN-, WiFi- of dataverbinding: al onze oplossingen zijn gecertificeerd en beveiligd, en worden ieder moment van de dag nauwlettend gemonitord.

WiFi

Een wireless netwerk is tegenwoordig standaard binnen vrijwel iedere ICT-architectuur. Het aantal gebruikers, de benodigde bandbreedte, beschikbaarheid en gewenste beveiliging bepalen uiteindelijk de inrichting en configuratie. Yaguti Systems is een volwaardige WiFi consultancy partij én dedicated partner van verschillende gerenommeerde leveranciers.

Wij hebben uitgebreide ervaring met WiFi-netwerken van uiteenlopende toepassingen en groottes. In samenspraak met u komen we tot een advies, ontwerp, site-survey, realisatie en/of bedrijfsklaar opleveren voor een optimale oplossing voor uw situatie. Wat uw WiFi-plannen ook zijn, wij kunnen het gehele traject voor u begeleiden en realiseren.

Yaguti Systems maakt uitsluitend gebruik van de toonaangevende vendoren die in deze markt opereren. Wij bieden WiFi oplossingen die voldoen aan de 802.11 a/b/g/n/ac standaarden om een snel, beveiligd en betrouwbaar draadloos netwerk tot stand te brengen voor zowel indoor als outdoor toepassingen. Onze WiFi oplossingen zijn geschikt voor kantoren, scholen, ziekenhuizen, grote winkelcentra, beursgebouwen, vliegvelden en vele andere omgevingen.

Eenvoudige installatie

Alles-in-één netwerk

Cloud management

Een goed netwerk betekent goede dekking

Bestaande netwerken worden steeds meer belast, waarbij de ervaring leert dat de performance omlaag gaat en gebruikers het netwerk als onstabiel ervaren. De doelstelling van een WiFi-meting is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het WiFi-netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points. U krijgt een uitgebreide rapportage, waarin alle informatie van de uitgevoerde WiFi-meting gedetailleerd zijn weergegeven.