Microsoft Teams

In de meest eenvoudige vorm is Microsoft Teams zakelijke communicatie via chat. Maar hiermee doen we deze nieuwe Microsoft applicatie zeker tekort. Door de integratie met andere apps in Office 365 wordt Teams een hub voor teamwork en is deze uitbreidbaar en aanpasbaar, zodat de informatie die uw team nodig heeft altijd beschikbaar is. Met de beveiliging, privacy, transparantie en ondersteuning die standaard onderdeel zijn van Office 365 zorgt Microsoft er ook met Teams voor dat samenwerken in een veilige omgeving plaatsvindt.

Naast veel van de functionaliteit die in Skype te vinden is maakt Teams het ook eenvoudiger bestanden te delen en gezamenlijk te bewerken. De uitgebreide integratie met Microsoft producten zoals Skype for Business, Dynamics 365, Office 365, Power BI en SharePoint maken het tot het centrale samenwerkingsplatform voor het hele team.

Met de toevoeging van Teams aan het Office 365 pakket (gratis onderdeel van onze Business Essentials & Premium en Enterprise E1 & E3 pakketten) wordt Office 365 een werkomgeving met ongeëvenaarde samenwerkingsmogelijkheden. Alle tools die nodig zijn voor efficiënt werken vanuit de cloud zijn gebundeld in hét officepakket voor de moderne organisatie. Microsoft Teams combineert de aantrekkelijke, snelle en mobiele manier van communicatie met de moderne werkplek. Het maakt samenwerken, onderlinge communicatie en kennisdeling binnen teams gemakkelijk.

Skype for Business

Skype for Business (voorheen Microsoft Lync) verbetert uw bereikbaarheid en integreert uw telefooncentrale, online vergaderservice en communicatieplatform in een enkele applicatie. U kunt via Skype for Business chatten, bellen, videogesprekken voeren, vergaderen op afstand, real time documenten en presentaties delen en zien wie van uw collega’s wel en niet beschikbaar zijn.

Toegang via uw werkstation en mobiele device
Met één klik kan iedereen deelnemen aan uw onlinevergadering vanaf elk apparaat. U kunt direct een vergadering houden, of via Outlook een toekomstige vergadering plannen.
Krachtige samenwerkingstools voor invoer in real time
Vergaderingen opnemen, uw scherm delen en opmerkingen toevoegen aan PowerPointpresentaties voor samenwerking in real time met maximaal 250 personen. Met whiteboards, surveys, vraag- en antwoordlijsten en ingebouwde chat kunt u uw zakelijke vergaderingen productiever maken.
Gemaakt voor bedrijven, ontwikkeld door Microsoft
Uw onlinevergaderingen beheren met geavanceerde belopties, zoals het geluid van één of alle deelnemers dempen en het overbrengen van de beheerfuncties voor de presentator. De vertrouwelijkheid van uw zakelijke vergaderingen is gewaarborgd door gecodeerde video- en audiostreams en permanente telefonische ondersteuning.
Geweldig geluid, subliem beeld
Geavanceerd HD-geluid voor de beste en meest betrouwbare onlinevergaderingen. Richt u op de personen in uw gesprek met extra functies als automatisch bijsnijden en tracering van gezichten.

 

Functies in Skype for Business