SharePoint

SharePoint is hét Microsoft platform voor digitaal samenwerken. Met de inzet van SharePoint zorgt u ervoor dat alle informatie altijd, overal en op elk apparaat beschikbaar is. U werkt efficiënter samen met collega’s, partners, klanten en leveranciers. Met een structuur die effectieve samenwerking faciliteert zorgt u met SharePoint voor dé digitale samenwerkplek van uw organisatie.

Eenvoudig delen en moeiteloos samenwerken
SharePoint maakt beter teamwork en hogere productiviteit mogelijk via dynamische teamsites voor elk projectteam, elke afdeling en elke divisie. Deel bestanden, gegevens, nieuws en informatiebronnen. Pas je site aan om het werk van je team te stroomlijnen. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten de organisatie op pc's, Macs en mobiele apparaten.
Vergroot betrokkenheid in de organisatie
Verbeter de samenhang binnen het bedrijf en deel informatie met werknemers via het intranet. Stimuleer efficiëntie binnen de organisatie door gemeenschappelijke informatie en toepassingen via portals te delen. Laat van je horen op fraaie communicatiesites. En blijf op de hoogte via persoonlijk nieuws op de SharePoint-startpagina en in de mobiele SharePoint-apps.
Maak gebruik van gezamenlijke kennis
Vind snel wat je zoekt dankzij de krachtige zoekfunctionaliteit en intelligente manieren om informatie, expertise en inzichten te vinden voor betere beslissingen en doelgerichte acties. Met het uitgebreide contentbeheer van SharePoint, in combinatie met een intern sociaal netwerk op basis van Yammer, kan je organisatie optimaal en snel gebruikmaken van alle beschikbare kennis.
Transformeer bedrijfsprocessen
Verhoog de productiviteit door processen te transformeren, van eenvoudige taken zoals meldingen en goedkeuringen, tot complexe operationele workflows. Met de SharePoint-lijsten en -bibliotheken, Microsoft Flow en PowerApps kun je verbeterde digitale ervaringen maken met formulieren, workflows en aangepaste apps voor elk apparaat.

 

Producten en Diensten