Office 365

U kunt Office 365 zien als de digitale versie van uw werkplek met opslag in de Microsoft cloud. Met Office 365 hebt u uw documenten, administratie en andere belangrijke informatie altijd bij de hand. Of u nu thuis, op de zaak of in het buitenland bent: met een wachtwoord hebt u toegang tot al uw zakelijke gegevens, inclusief uw archief.

Altijd de laatste versie van Office
U beschikt altijd over de laatste versie van Office zodra deze beschikbaar is. Tevens installeert elke gebruiker ook nog eens de volledige desktop versie van Office 2016 software op vijf pc's of Macs en vijf tablets of smartphones (iPad, iPhone, Android en Windows).
Overal toegang tot e-mail, agenda en contacten
Met Exchange Online beschikt u overal over uw e-mail, contactpersonen, agenda en een eigen domeinnaam. Uw mailboxen zijn standaard uitgerust met een ingebouwde spam en antivirus controle en u hebt een ruime hoeveelheid opslag tot uw beschikking (vanaf 2 GB).
Samenwerken vanuit elke locatie
OneDrive voor Bedrijven is uw beveiligde online opslag die voldoet aan alle Europese veiligheidsvoorwaarden. Werk tegelijk met anderen in uw Word, Excel, PowerPoint en OneNote-documenten.

Microsoft 365

Microsoft 365 is een alles-in-één bundel die nog een stapje verder gaat. In Microsoft 365 zitten namelijk Windows, Office en beveiligingsdiensten gebundeld. Om specifiek te zijn: Microsoft 365 is een volledige, intelligente oplossing, inclusief Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security, waarmee iedereen op een veilige manier creatief kan zijn en kan samenwerken.

Extra functies in Office 365