Microsoft Azure

U heeft behoefte aan een platform met flexibele on-demand capaciteit en applicaties die altijd up-to-date zijn. Daarnaast wilt u geen zorgen meer hebben om – of kosten aan – onderhoud. U wilt sneller en makkelijker innovaties en veranderingen doorvoeren. Verlaag uw time-to-market door snel nieuwe apps te bouwen en implementeren. En door pay-per-use betaalt u enkel nog maar voor het daadwerkelijke gebruik. Niet meer en niet minder.

Wat is Microsoft Azure
Microsoft Azure is een set cloudservices die constant blijft groeien en uw organisatie helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen. Azure geeft u de vrijheid om met uw favoriete hulpprogramma's en frameworks, toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op een omvangrijk, wereldwijd netwerk.
Voordelen Microsoft Azure
  • Integratie, security en as-a-service in één oplossing
  • Cloud spend management: kostenbeheersing door flexibiliteit en schaalbaarheid
  • Continuïteit van uw bedrijfsprocessen en systemen in een multi-cloud omgeving
  • Steeds verder doorontwikkeld platform
  • Altijd en overal beschikbaar

Productief

Hybride

Intelligent

Vertrouwd

Azure Stack

 

Wat is Azure Stack?
Azure Stack is een uitbreiding op Azure, waarmee uw on-premises omgeving net zo flexibel en innovatief als de cloud wordt. Vanuit ons datacenter leveren wij Azure-services om u te ondersteunen bij specifieke scenario’s waarin de publieke cloud niet voldoet. U beslist namelijk zelf waar u uw gegevens wilt opslaan en uw applicaties wilt draaien: in uw eigen datacenter of binnen het Azure platform. Resources zijn daarbij eenvoudig te verplaatsen.

Azure Stack kan eenvoudig worden geïntegreerd met uw bestaande IT-omgeving en volledig hybride worden geleverd in combinatie met de publieke variant van Azure. Alle voordelen van de cloud én zelf beslissen waar uw data staat, dat kan met Azure Stack.
Waarom Azure Stack?
Steeds meer bedrijven maken gebruik van de Public Cloud, waaronder het Microsoft Azure platform. Het grote voordeel van Azure Stack is dat u zelf de controle over de omgeving hebt en gebruik kunt maken van de hybride flexibiliteit. Indien gewenst is het vanaf Azure Stack eenvoudig opschalen naar de Public Cloud wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld voor test- en ontwikkeldoeleinden.

Producten en Diensten