Microsoft oplossingen

Yaguti Systems is al jarenlang Microsoft Partner en heeft als zodanig expertise opgebouwd van verschillende oplossingen binnen het Microsoft-platform. Wij hebben kennis van Azure (Stack), Dynamics 365 (Dynamics CRM), Office 365 (OneDrive for Business, Microsoft Teams), SharePoint, Skype for Business & Intune. Daarbij staan alle mogelijkheden open: van advisering tot beheer, van on-premise tot in de Cloud. Zo zorgen we ervoor dat niets u tegenhoudt om uw ambities te verwezenlijken.

Samen met u maken wij een beheerstrategie die past bij uw bedrijfsbehoeften, zodat u volledige controle krijgt over uw data, de geïnstalleerde software en beveiliging van alle devices. Hiermee garanderen wij u een veilige mobiele productiviteit waarbij uw bedrijfsgegevens worden beveiligd.

Wat uw Microsoft plannen ook zijn, wij kunnen u helpen met:

  • Advies, implementatie en support
  • Het leveren van Microsoft cloud diensten
  • Infrastructure- End-user en Applicatie management
  • Het beschikbaar stellen van Microsoft specialisten en support t.b.v. beheer, ondersteuning en realisatie
Cloud strategie

Wij geloven in een Microsoft strategie die uw bedrijfsstrategie ondersteunt. Bij ons betekent virtualisatie het ondersteunen van IT-afdelingen bij het maximaliseren van kostenbesparingen en het verbeteren van zakelijke continuïteit met oplossingen die zowel de fysieke als de virtuele infrastructuur aanpakken. Wij passen flexibele mobiele apparaat- en app-beheeropties toe, waardoor ​werknemers kunnen werken met hun favoriete apparaten en apps, terwijl tegelijkertijd uw bedrijfsgegevens worden beveiligd.

Bent u benieuwd naar wat cloud oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Wilt u meer weten over hoe de cloud te integreren is met uw bestaande applicaties en system​en? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op! Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de implementatie of het beheer van een cloud oplossing? Als Microsoft gecertificeerde Cloud Service Provider helpen wij u graag.

Samen werken

Groeien

Veilig in de cloud