Cloud Oplossingen

De cloud wordt steeds belangrijker. U wilt profiteren van de lagere kosten en hogere flexibiliteit die de cloud biedt, om de concurrentie voor te blijven. Maar hoe maakt u die stap succesvol?

Microsoft cloud

Op dit moment zijn al veel bedrijven aan het overstappen naar de clouddiensten van Microsoft, de grootste leverancier van clouddiensten in Nederland. Ongeveer 70% van alle Nederlandse organisaties gebruiken al één of meerdere software-oplossingen van Microsoft. Het gaat hierbij vooral om Office 365, SharePoint Online en Exchange online. Daarnaast gebruiken organisaties ook cloud diensten voor onder andere kantoorautomatisering en HR-oplossingen.

De voordelen van Microsoft cloud-oplossingen
  1. Kosten onder controle - het is niet nodig om hardware of software aan te schaffen en u betaalt alleen voor de services die u gebruikt
  2. Geen onderhoud - uw serviceprovider zorgt voor het onderhoud
  3. Bijna onbeperkte schaalbaarheid - er zijn op aanvraag resources beschikbaar om aan uw zakelijke behoeften te voldoen
  4. Hoge betrouwbaarheid - een groot netwerk van servers zorgt ervoor dat er geen storingen optreden
Cloud-oplossingen van Yaguti Systems

Yaguti Systems biedt cloud-oplossingen en -diensten die perfect aansluiten op uw bedrijfsstrategie en u ondersteunen bij uw digitale transformatie. Wilt u het maximale uit uw onderneming halen en voorbereid zijn op de toekomst? Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek.

Hybride cloud

Yaguti Systems verzorgt voor u een cloud-omgeving waarbinnen elke workload met de hoogste performance en tegen de laagste kosten kan draaien. Wij bieden u de vrijheid om een cloud te draaien waar en hoe u dat wilt, met de mix van diensten die het beste bij uw wensen past. En dat is precies waar onze hybride cloud uitkomst biedt!

  • De vrijheid om te kiezen welke cloud-oplossing het beste past bij uw eisen en wensen
  • Een hogere mate van beveiliging omdat u data eenvoudig op meerdere plaatsen kunt opslaan
  • Met hybride cloud bepaalt u precies waar u de schaalbaarheid nodig heeft. Uitbreiding op piekmomenten kan geautomatiseerd worden
  • Back-up en disaster recovery worden door o.a. virtualisatie minder kostbaar

DIGITALE TRANSFORMATIE NAAR DE PUBLIC CLOUD

HYBRIDE CLOUD IS HET BESTE VAN TWEE WERELDEN