Onze Microsoft oplossingen
Yaguti Systems is al jarenlang Microsoft Partner en heeft als zodanig expertise opgebouwd van verschillende oplossingen binnen het Microsoft-platform. Wij hebben kennis van Azure (Stack), Dynamics 365 (Dynamics CRM), Office 365 (OneDrive for Business, Microsoft Teams), SharePoint en Skype for Business. Daarbij staan alle mogelijkheden open: van advisering tot beheer, van on-premise tot in de Cloud. Zo zorgen we ervoor dat niets u tegenhoudt om uw ambities te verwezenlijken.

  • Advies, implementatie en support
  • Het leveren van Microsoft cloud diensten
  • Infrastructure- End-user en Applicatie management
  • Het beschikbaar stellen van Microsoft specialisten en support t.b.v. beheer, ondersteuning en realisatie

Wat uw Microsoft plannen ook zijn, wij kunnen het gehele traject voor u begeleiden. Neem contact met ons op voor meer informatie en wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen.
Wat kan de cloud voor uw organisatie betekenen?
Bent u benieuwd naar wat cloud oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Wilt u meer weten over hoe de cloud te integreren is met uw bestaande applicaties en system​en? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op! Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de implementatie of het beheer van een cloud oplossing? Als Microsoft gecertificeerde Cloud Service Provider helpen wij u graag.
"Wij hebben kennis van Azure, Dynamics 365 (CRM), Office 365, SharePoint en het bouwen van hybride omgevingen"

Neem contact met ons op


Cloud strategie
Wij geloven in een Microsoft strategie die uw bedrijfsstrategie ondersteunt. Bij ons betekent virtualisatie het ondersteunen van IT-afdelingen bij het maximaliseren van kostenbesparingen en het verbeteren van zakelijke continuïteit met oplossingen die zowel de fysieke als de virtuele infrastructuur aanpakken. Onze virtualisatieoplossingen zijn gebaseerd op bekende Windows-interfaces en werken goed samen met op Windows gebaseerde technologieën.
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact Opnemen

Yaguti Systems
Rivium Quadrant 81
2909 LC Capelle aan den IJssel

T: +31 (0)88 400 6000
E: info@yaguti.eu
W: www.yaguti.eu
 
Map Data
Map data ©2018 Google
Map DataMap data ©2018 Google
Map data ©2018 Google
Map
Satellite
google maps embed code