Samen aan de slag in de cloud
Beschikt uw organisatie over een toenemend aantal documenten? Wordt het steeds moeilijker om het overzicht te behouden en om documenten terug te vinden? ​Gaat inefficiëntie ​ten koste van de productiviteit? Dan heeft uw organisatie veel baat bij een Document Management Systeem. Office 365 is de document management oplossing in de cloud van Microsoft.

Kennis is de concurrentiefactor van de 21ste eeuw. ​​Maar hoe faciliteert u het uitwisselen van kennis? U wilt dat uw medewerkers effectief samenwerken in projecten en eenvoudig overleggen. En dat zij documenten, notulen en e-mails met een druk op de knop kunnen opvragen.


Contact opnemen met Yaguti Systems 
SharePoint Online | Software voor samenwerking
SharePoint is hét samenwerkplatform van Microsoft. Met de inzet van SharePoint zorgt u ervoor dat alle informatie altijd beschikbaar is, ongeacht het apparaat en de locatie. U werkt efficiënter samen met collega’s, partners, klanten en leveranciers. Met een structuur die samenwerking faciliteert zorgt u voor dé digitale samenwerkplek van uw organisatie.
Eenvoudig delen en moeiteloos samenwerken
Ondersteun het delen en samenwerken via uw intranet. Geef gebruikers een plek waar ze inhoud, gegevens en nieuws overzichtelijk kunnen bewaren en hieraan kunnen samenwerken, zodat iedereen op één lijn zit.
Uw organisatie informeren en verbinden
Houd uw personeel op de hoogte en verbind gebruikers via intranet en portals. Deel gemeenschappelijke informatiebronnen en toepassingen, en breng uw boodschap over met uitgebreide, dynamische pagina’s.
Informatie en inzichten
Vertrouw op een krachtige zoekfunctie voor ondernemingen om bestanden, sites en personen te vinden. Deze ingebouwde slimme functie levert de meest relevante resultaten en helpt uw informatie en expertise te vinden die betrekking hebben op jou.

1TB OneDrive-opslag per gebruiker

Deel bestanden buiten uw organisatie

Bouw intranets, teamsites & communicatiesites

Automatiseer bedrijfsprocessen
OneDrive voor Bedrijven | Sla al uw documenten online op
Eenvoudig delen en opslaan
Sla bestanden veilig op en deel ze vanaf elke locatie. OneDrive biedt systeemeigen bureaublad-, browser- en mobiele ervaringen op uw apparaten. Open bestanden en breng wijzigingen aan die automatisch in de cloud worden gesynchroniseerd of synchroniseer lokale kopieën van bestanden om deze offline te bekijken en bewerken op uw pc.
Moeiteloze samenwerking
Werk sneller en slimmer met personen binnen of buiten uw organisatie. Met OneDrive kunt u in realtime samenwerken in vertrouwde desktop-apps zoals Word en PowerPoint. U bespaart tijd door met één muisklik bestanden bij e-mails te voegen in Outlook.
Onbeperkte mobiliteit
Blijf vanaf elke locatie verbonden met uw bestanden en mappen. Mobiele OneDrive-apps voor Android, iOS en Windows bieden de beste Office-ervaring, prachtig weergegeven op uw favoriete apparaten. Open bestanden en mappen in OneDrive of op SharePoint-teamsites wanneer u onderweg bent.
Microsoft Teams | Dé plek voor teamwerk
Teams van Microsoft is een applicatie die speciaal is ontwikkeld voor teams die altijd en overal willen samenwerken. Naast veel van de functionaliteit die in Skype te vinden is maakt Teams het ook eenvoudiger bestanden te delen en gezamenlijk te bespreken. De uitgebreide integratie met Microsoft producten zoals Skype for Business, Dynamics 365, Office 365, Power BI, Sharepoint en Planner maken het tot het centrale samenwerkingsplatform voor het hele team.

Met de toevoeging van Teams aan het Office 365 pakket (gratis onderdeel van onze Business (Essentials & Premium) en Enterprise (E1 & E3) pakketten) wordt Office 365 een werkomgeving met ongeëvenaarde samenwerkingsmogelijkheden. Alle tools die nodig zijn voor efficiënt werken vanuit de cloud zijn gebundeld in hét officepakket voor de moderne ondernemer. Microsoft Teams combineert de aantrekkelijke, snelle en mobiele manier van communicatie met de moderne werkplek. Het maakt samenwerken, onderlinge communicatie en kennisdeling binnen teams gemakkelijk.

Skype for Business | Complete telefonieoplossing
Skype for Business (voorheen Microsoft Lync) verbetert uw bereikbaarheid en integreert uw telefooncentrale, online vergaderservice en communicatieplatform in slechts 1 applicatie. U kunt via Skype for Business chatten, bellen, videogesprekken voeren, vergaderen op afstand, realtime documenten en presentaties delen en zien wie van hun collega’s wel en niet beschikbaar zijn.
Toegang via uw werkstation en mobiele device
Skype for Business is beschikbaar vanaf uw werkstation, mobiele device en vanuit de webbrowser. Zo kunt u op ieder moment een telefoongesprek voeren, deelnemen aan een online meeting of een PowerPoint delen met uw collega.
Gemaakt voor bedrijven, ontwikkeld door Microsoft
Uw onlinevergaderingen beheren met geavanceerde belopties, zoals het geluid van één of alle deelnemers dempen en het overbrengen van de beheerfuncties voor de presentator.
Geweldig geluid, subliem beeld
Geavanceerd HD-geluid voor de beste en betrouwbare onlinevergaderingen. Richt u op de personen in uw gesprek met extra functies als automatisch bijsnijden en tracering van gezichten.​