Microsoft Dynamics 365
Microsoft Dynamics 365 is een cloudbased suite van bedrijfssoftware van Microsoft en omvat diverse oplossingen zoals ERP, CRM, Service, ​BI en Office. U kunt starten met enkel datgene wat u nodig hebt, en op elk moment opschalen in capaciteit en toepassingen wanneer de situatie erom vraagt. De integratie van alle componenten zorgt voor een flexibele, kosteneffectieve en gemakkelijk te gebruiken oplossing.
De Dynamics 365 apps kunnen onafhankelijk van elkaar worden geïmplementeerd. Organisaties betalen voor wat ze nodig hebben op het moment dat ze het nodig hebben. De applicaties werken naadloos samen en ondersteunen de groei van uw organisatie.

Omdat Dynamics 365 een cloud gebaseerde oplossing is, kunnen gebruikers apps en licenties kopen op basis van hun rol, zoals Finance (ERP), Sales, Customer Service, Field Service, Project Service Automation, Operations en Marketing. Dit brengt organisaties flexibiliteit en stelt ze in staat de best practices van Dynamics 365 met de structuur van hun organisatie en de manier waarop zij werken te matchen.

Dynamics 365 Enterprise Edition

Vanaf 250 werknemers
Vanaf 20 gebruikers
Vanaf € 160,00 per maand

PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Dynamics 365 Business Edition

Van 1 tot 250 werknemers
Vanaf 1 gebruiker
Vanaf € 49,00 per maand

PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Start alleen met wat u echt nodig hebt

Productiviteit waar u het nodig hebt

Standaard ingebouwde intelligentie

Klaar voor groei, op elk moment
 
 
Dynamics CRM Online
Microsoft Dynamics CRM is een eenvoudig CRM systeem dat zowel voor grote als kleine bedrijven geschikt is. Met CRM stroomlijnt u uw sales-processen, maakt u de effectiviteit van uw marketinginspanningen inzichtelijk en biedt u een excellente service ervaring aan uw klanten. Één systeem voor registratie van 360 graden klantinformatie en relevante inzichten. Dynamics CRM wordt veel als stand-alone oplossing ingezet, maar is ook beschikbaar als module in Dynamics 365.

Wilt u meer weten over Microsoft Dynamics CRM? Twijfelt u tussen CRM en Dynamics 365? Of denkt u aan een migratie? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de voordelen voor uw organisatie. Neem contact met ons op. Iedere organisatie is namelijk uniek. Daarom helpt Yaguti Systems organisaties de werking van CRM optimaal af te stemmen op uw werkwijze. ​

Ervaar wat mogelijk is

 Daadkrachtig werken

 Makkelijk op te schalen

 
Contact