Wat is Azure Stack?
U wilt profiteren van de lagere kosten en hogere flexibiliteit die de cloud biedt. Maar hoe maakt u die stap succesvol? Dat begint bij het bepalen van de ideale cloudmix op basis van uw wensen en eisen.

Azure Stack is een uitbreiding van Azure, waarmee uw on-premises omgeving net zo flexibel en innovatief als de cloud wordt. Vanuit ons datacenter leveren wij azure-services die zijn ontworpen om u te ondersteunen bij het voldoen aan de eisen van bepaalde scenario’s, daar waar de publieke cloud niet kan volstaan. U beslist namelijk zelf waar u uw gegevens en applicaties wilt bewaren: in uw eigen datacenter of binnen het Azure platform. Resources zijn daarbij eenvoudig te verplaatsen.

Azure Stack kan eenvoudig worden geïntegreerd met uw bestaande IT-omgeving en uiteraard kan Azure Stack volledig hybride worden geleverd in combinatie met de publieke variant van Azure. Alle voordelen van de cloud én zelf beslissen waar de data staat. Dat kan met Azure Stack. 

Wilt u weten wat Azure Stack voor u kan betekenen?

 Waarom Azure Stack?
Steeds meer bedrijven maken gebruik van de Public Cloud, waaronder het Microsoft Azure platform. Het grote voordeel van Azure Stack is dat we zelf de controle over de omgeving hebben en gebruik kunnen maken van de hybride flexibiliteit. Indien gewenst is het vanaf Azure Stack eenvoudig opschalen wanneer er drukkere periodes aanbreken of wanneer u bijvoorbeeld de kracht van cloud nodig heeft voor test- en ontwikkelfasen. ​

De ontwikkeling versnellen met consistente processen, DevOps-hulpmiddelen en open source-componenten

Ga de cloud in op uw voorwaarden met de hybride implementatie die het beste bij u past

Ga snel aan de slag met speciaal ontwikkelde geïntegreerde systemen