Wat kan de cloud voor uw organisatie betekenen?
Bent u benieuwd naar wat cloud oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Wilt u meer weten over hoe de cloud te integreren is met uw bestaande applicaties en system​en? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op! Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de implementatie of het beheer van een cloud oplossing? Als Microsoft gecertificeerde Cloud Service Provider helpen wij u graag.
"Wij hebben kennis van Azure, Dynamics 365 (CRM), Office 365, SharePoint en het bouwen van hybride omgevingen"

Neem contact met ons op
Cloud strategie
Wij geloven in een Microsoft strategie die uw bedrijfsstrategie ondersteunt. Bij ons betekent virtualisatie het ondersteunen van IT-afdelingen bij het maximaliseren van kostenbesparingen en het verbeteren van zakelijke continuïteit met oplossingen die zowel de fysieke als de virtuele infrastructuur aanpakken. Onze virtualisatieoplossingen zijn gebaseerd op bekende Windows-interfaces en werken goed samen met op Windows gebaseerde technologieën. Wij hebben kennis van Azure, Dynamics 365 (CRM), Office 365, SharePoint en het bouwen van hybride omgevingen. Daarbij staan alle mogelijkheden open: van advisering tot beheer en van on-premise tot in de cloud kunnen wij de hele keten van ontwerp, aanschaf, implementatie, onderhoud en beveiliging voor onze rekening nemen. Zo zorgen we ervoor dat niets u tegenhoudt om uw ambities te verwezenlijken.

Klantcases

BAM International

Dynamics 365

Trivium Lindenhof

Virtualisatie

Deltion
College

SkypefB

Develstein College

Office 365

Kosten cloud oplossingen
Organisaties willen snel en flexibel opereren tegen lagere kosten. Cloud is daarom een goede oplossing. U betaalt naar gebruik een vaste prijs. Of u nu volledig werkt in de cloud (private of public cloud) of kiest voor een hybride variant, waarbij u gedeeltelijk gebruik maakt van de cloud en gedeeltelijk lokaal werkt.

Onze Microsoft oplossingen
  • Advies, implementatie en support
  • Het leveren van Microsoft cloud diensten (Office 365, Dynamics 365, Azure)
  • Infrastructure- End-user en Applicatie management
  • Het beschikbaar stellen van Microsoft specialisten en support t.b.v. beheer, ondersteuning en realisatie
 
 
 

Contact Opnemen

 
 

 

 
 
 
 
 
Map Data
Map data ©2017 Google
 
Map DataMap data ©2017 Google
Map data ©2017 Google
 
 
Map
Satellite
© 2017 Yaguti Systems B.V.