Educatie

Onderwijsinstellingen maken steeds meer gebruik van ICT om studenten en leerlingen te ondersteunen. Laptops, tablets en smartphones stellen hoge eisen aan de draadloze netwerk infrastructuur. Yaguti Systems levert het solide ICT-fundament waarmee onderwijsinstellingen de digitale transformatie succesvol kunnen doorvoeren.

Yaguti Systems levert professionele ICT-oplossingen en -diensten voor onder andere:

  • (Hybride) cloud en Microsoft cloud oplossingen;
  • Cyber security;
  • CRM voor het onderwijs;
  • WiFi voor het onderwijs;
  • Intune voor het onderwijs;
  • Monitoring en beheer.
Meer weten?
Neem contact met ons op voor meer informatie over onze oplossingen en dienstverlening voor het onderwijs.

 

Thema's en Oplossingen

 

CRM voor het Onderwijs
Geïntegreerde oplossingen op basis van Office 365 en Microsoft Dynamics CRM kunnen scholen helpen inzicht te krijgen in gegevens en analyses van studenten, zodat docenten studenten kunnen helpen hun leerproces te verbeteren.

 

Intune voor het Onderwijs
Zorg dat iedereen, van IT-professionals tot zelfs docenten, de apparaten in de klas in enkele minuten gebruiksklaar kunnen maken, zodat je docenten en leerlingen productief blijven en de schooldata veilig zijn.

 

WiFi voor het Onderwijs
De opkomst van educatieve applicaties, tablets en Bring Your Own Device (BYOD) bewijzen dat draadloze netwerken onmisbaar zijn geworden in het onderwijs.

 

ICT-monitoring voor het Onderwijs
Als onderwijsinstelling bent u volledig afhankelijk van uw ICT-omgeving en dient dit altijd beschikbaar te zijn zodat uw onderwijsprocessen onverhinderd uitgevoerd kunnen worden.