Professionele Wi-Fi oplossingen voor uw organisatie
Een wireless netwerk is tegenwoordig standaard binnen iedere ICT-architectuur. Het aantal gebruikers, de benodigde bandbreedte en beschikbaarheid en de gewenste m​ate van beveiliging, bepalen uiteindelijk de inrichting en configuratie. In vele opzichten heeft Wi-​Fi de toekomst, ook bij Yaguti Systems. Wij zijn een volwaardige Wi-Fi consultancy partij én dedicated partner van verschillende gerenommeerde leveranciers.

Yaguti Systems heeft uitgebreide ervaring met Wi-Fi netwerken van uiteenlopende toepassingen en groottes. Uiteindelijk verschilt de ideale Wi-Fi oplossing voor iedere organisatie. In samenspraak met u komen we tot een advies, ontwerp, site-survey, realisatie en/of bedrijfsklaar opleveren voor een optimale oplossing voor uw situatie. Wat uw Wi-Fi plannen ook zijn, wij kunnen het gehele traject voor u begeleiden.
 ​

Eenvoudige Installatie

Alles-in-één Netwerk

Cloud Management

Huawei Wi-Fi
Huawei is een top drie vendor op de markt voor zowel Wireless als WLAN datanetwerken. Huawei biedt Wi-Fi oplossingen die voldoen aan de 802.11 a/b/g/n/ac standaarden om een snel, beveiligd en betrouwbaar draadloos netwerk tot stand te brengen voor zowel indoor als outdoor toepassingen.

De enterprise Wi-Fi oplossingen zijn geschikt voor kantoren, scholen, ziekenhuizen, grote winkelcentra, beursgebouwen, vliegvelden en vele andere omgevingen. Zo ook voor de Johan Cruijff ArenA. Huawei heeft het stadion voorzien van de grootste open Wi-Fi infrastructuur van Nederland. Yaguti Systems is actief in al deze sectoren. ​

Wi-Fi voor het Onderwijs

Klantcases

Wolfert van Borselen

Grafisch Lyceum Rotterdam

OLVG

Gemeente Woerden

Een ‘goed netwerk’ met ‘overal dekking’
De eisen die aan hedendaagse draadloze netwerken worden gesteld liggen ver weg bij de eisen zoals deze 5 tot 10 jaar geleden golden. Gebruikers verwachten steeds meer van draadloze communicatie; hoge snelheid, altijd beschikbaar, direct toegang en security. Toepassingen als video, telefonie, plaatsbepaling en push-to-talk zorgen voor een toenemende belasting van dit netwerk. Voor een optimaal functionerend netwerk is een grondige Wi-Fi meting met Spectrum Analyse daarom van belang!
Slechte verbinding? Meten is weten!
Bestaande netwerken worden steeds meer belast, waarbij de ervaring leert dat de performance omlaag gaat en gebruikers het netwerk als onstabiel ervaren. De doelstelling van een Wi-Fi meting is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points. U krijgt een uitgebreide rapportage, waarin alle informatie van de uitgevoerde Wi-Fi meting gedetailleerd zijn weergegeven.