Huawei Enterprise Wi-Fi
Een wireless netwerk is tegenwoordig standaard binnen iedere ICT-architectuur. Het aantal gebruikers, de benodigde bandbreedte en beschikbaarheid en de gewenste mate van beveiliging, bepalen uiteindelijk de inrichting en configuratie. In vele opzichten heeft Wi-Fi de toekomst, ook bij Yaguti Systems. Wij zijn een volwaardige Wi-Fi consultancy partij én dedicated partner van verschillende gerenommeerde leveranciers.

Yaguti Systems heeft uitgebreide ervaring met Wi-Fi netwerken van uiteenlopende toepassingen en groottes. Uiteindelijk verschilt de ideale Wi-Fi oplossing voor iedere organisatie. In samenspraak met u komen we tot een advies, ontwerp, site-survey, realisatie en/of bedrijfsklaar opleveren voor een optimale oplossing voor uw situatie. Wat uw Wi-Fi plannen ook zijn, wij kunnen het gehele traject voor u begeleiden.

Klantcases

Wolfert van Borselen

Grafisch Lyceum Rotterdam

OLVG

Gemeente Woerden

Eenvoudige Installatie

Alles-in-één Netwerk

Cloud Management

Huawei Wi-Fi
Huawei is een top drie vendor op de markt voor zowel Wireless als WLAN datanetwerken. Huawei biedt Wi-Fi oplossingen die voldoen aan de 802.11 a/b/g/n/ac standaarden om een snel, beveiligd en betrouwbaar draadloos netwerk tot stand te brengen voor zowel indoor als outdoor toepassingen.

De enterprise Wi-Fi oplossingen zijn geschikt voor kantoren, scholen, ziekenhuizen, grote winkelcentra, beursgebouwen, vliegvelden en vele andere omgevingen. Zo ook voor de Johan Cruijff ArenA. Huawei heeft het stadion voorzien van de grootste open Wi-Fi infrastructuur van Nederland. Yaguti Systems is actief in al deze sectoren. Klik hier voor meer referenties.​

Contact