Uw bedrijfsnetwerk 100% veilig!
Cyber security is geen product maar een continu proces die veel aandacht en visualisatie nodig heeft. De huidige en de toekomstige cyber security oplossingen zullen nooit goed genoeg zijn om digitale aanvallen 100% te voorkomen. Daarom is het verstandig om uw ICT-infrastructuur goed te bewaken.

Yaguti Systems biedt u de zekerheid dat uw bedrijfsgegevens niet zomaar op straat komen te liggen of dat uw netwerk wordt platgelegd door een virus of een hacker. Wij helpen klanten met het beveiligen van infrastructuren om hun netwerken veiliger te maken door ze te adviseren, te attenderen en alle mogelijke technische en niet technische maatregelen te laten nemen. Voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing.


Laat uw IT omgeving beveiligen door Yagut​i​​ Systems
Next Generation Firewall | DDoS Protection Systems | Anti-APT
Actieve bescherming tegen bedreigingen

Next Generation Firewall

SSL VPN

Two factor authenticatie

DDoS protection

Intrusion Prevention System

Mobile Device Management

Web Application Firewall

Next Generation Threat Protection

Identity management
Veiliger inloggen met Two-Factor Authentication

Door middel van Two-Factor Authentication creëert u een extra beveiligingslaag met een device die u als gebruiker bij zich heeft. Hiermee kunt u veiliger inloggen en wordt het risico verminderd dat een kwaadwillende (hacker of werknemer) misbruik van uw bedrijfsdata kan maken. Als bedrijf kunt u met Two-Factor Authentication extra controle toevoegen om de identiteit van uw werknemers vast te stellen. Naast de reguliere combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord zijn er extra technieken in te zetten. U kunt hierbij denken aan het gebruik van persoonlijke sleutels, security tokens, one time passwords en andere methodieken om two-factor authenticatie te verzorgen. Laat ons u adviseren en faciliteren voor de juiste oplossing voor u.
Advanced Firewalling
Beveiligingskloof dichten met application firewalls

Yaguti Systems maakt gebruik van Application Firewalls en Intrusion Detection/ Prevention Systems. Deze systemen gaan een stuk verder dan reguliere firewalls, waarmee alleen gecontroleerd wordt op welke wijze er contact met uw platform en systemen kan worden gemaakt. Door gebruik te maken van Advanced Firewalling kunt u veel gedetailleerder controleren op de inhoud van het verkeer. U kunt niet alleen op basis van IP adres en poort verkeer filteren en blokkeren, maar ook op protocol en applicatieniveau.
DDoS bescherming
Verdedig uw ICT Infrastructuur, applicaties en data tegen DDoS-aanvallen

Een DDoS-aanval is een veel voorkomende bedreiging. Met zo’n aanval proberen criminelen uw dienstverlening digitaal onbereikbaar te maken. Dit heeft grote gevolgen voor uw productiviteit en service. Helaas zijn Distributed Denial of Service (DDoS) aanvallen tegenwoordig een fact of life geworden. Steeds meer organisaties krijgen hier (soms dagelijks) mee te maken. Dit heeft grote gevolgen voor uw productiviteit en service.

Structurele bestrijding van deze digitale criminaliteit vereist specialistische apparatuur. Yaguti Systems kunt u op dit gebied adviseren en bijstaan in de verdediging tegen DDoS-aanvallen.