Huawei Enterprise IT
In de afgelopen 11 jaar heeft Huawei zich toegelegd op de ontwikkeling van servers en storage voor klanten, verspreid over de wereld. Huawei servers en storage bieden praktische eigenschappen, hoge prestaties en sluiten aan op business development doelstellingen. Daarnaast heeft Huawei een range van makkelijk te beheren storage oplossingen ontwikkeld.

Deze oplossingen bevatten unified storage, solid state drive (SSD), BigData NAS, dataprotectie en cloud storage fields die tegemoetkomen aan de diverse applicatievereisten van organisaties.

Wij zijn uw vertrouwde partner voor alle activiteiten die nodig zijn om u in het gehele traject te helpen en te ondersteunen. Wat uw ICT-infrastructuur plannen ook zijn, wij kunnen het gehele traject voor u begeleiden.

Klantcases

Beatrix College

CSG Calvijn

Care & Able

RSG Lingecolege

Onze Oplossingen
Server & Storage
Huawei biedt een grote range aan high-performance server & storage en onderdelen voor datacenters en campus netwerken. Naast de goede technische specificaties richt Huawei zich op energy efficiency. Dynamische energiebesparende eigenschappen en power management zorgen voor reducering van de power consumptie, maakt het koelen efficiënter, zorgt voor een hogere densiteit en hogere capaciteit tegen lagere kosten.

Het portfolio biedt:
-Tiered storage oplossingen op SSD, SATA en SAS-technologie
-Accelereren van het aantal I/O operaties per sec.
-Storage capaciteit uit te breiden tot in Petabytes
-De hoogste opslagcapaciteit tegen de laagste energie kosten in de markt

Deze systemen bevatten:
-De laatste generatie Intel processoren
-High performance PCIe SSD-kaarten
-Een scala aan andere USP’s

Vormen van Storage:
-Oplossingen op alle RAID-levels
-SATA, SAS, Near Line SAS en SSD
-Storage Array’s voor SAN
-Storage Array’s voor NAS
-Back-up oplossingen
Switches
Huawei switches bieden carrier- class prestaties en zijn ontworpen voor omgevingen variërend van kantoor & campus netwerken tot aan datacentra- & ISP netwerken.

De S5720 serie is de opvolger van de S5700 serie en zijn next- generation switches met flexibele GE access poorten en 10GE uplink poorten. Voortbouwend op de veelzijdige routering-Platform (VRP), ondersteunt de S5720 intelligent stack (iStack), flexibele Ethernet netwerken en gediversifieerde veiligheidscontroles. Door de vele unieke kenmerken wordt de S5720 ingezet voor toegang in enterprise campus netwerken of gigabit toegang in datacenter netwerken.

 S5720 LI basic GE Switch (Layer 2)
 S5720 SI standard GE Switch (Basic layer 3)
 S5720 EI enhanced GE Switch (Layer 3)
 S5720 HI Advanced GE Switch (Layer 3+)

Routing
Huawei serie enterprise routers zijn next generation routers speciaal voor enterprise klanten. De AR all-in-one router integreert meerdere services zoals; routing, switching, 3G/4G, WLAN, voice, en security functionaliteiten in één device. Deze serie is volwassen, stabiel en stil en biedt high performance voor kleine en grote netwerken, zodat de productiviteit kan toenemen tegen een lage prijs.
Contact