Over Huawei
Huawei is een zeer grote, uit China afkomstige, ICT-solution fabrikant die in hoog tempo de ICT-wereld aan het veroveren is. Het afgelopen decennium is Huawei uitgegroeid tot één van de meest innovatieve en grootste spelers op de markt.

Gebaseerd op een lange (sinds 1987) en rijke ervaring in het leveren van netwerken voor de operator markt (90% van de operators wereldwijd is klant) biedt Huawei end-to-end oplossingen en diensten op het gebied van netwerkinfrastructuur, unified communications & collaboration, cloud computing en datacenter-beheer. Als u voor Huawei kiest bent u voorzien van een volledige end-to-end oplossing en is uw organisatie klaar voor de toekomst met een IT-infrastructuur die eenvoudig mee kan schalen met de exponentiële groei in data. Hoe? Door over te stappen op Huawei.
​​
 
 
 
 
 
​​
 
 

Lager stroom verbruik

Lagere kosten

Betere prestaties

Huawei blinkt uit!
Huawei oplossingen blinken uit door; minder stroomverbruik, lagere aanschafkosten, meer prestaties & eenvoudig beheer. Als u voor Huawei en Yaguti Systems kiest, krijgt u flexibele klantgerichte oplossingen met een zeer aantrekkelijke pricing, toonaangevende producten en kwalitatief hoogwaardige totaaloplossingen en een betrouwbare partner voor continue ontwikkeling van de markt.

Huawei heeft een partnerovereenkomst met Yaguti Systems afgesloten. Dit betekent dat Yaguti Systems wereldwijd leverancier is van enterprise IT en IP oplossingen. Naast het vermarkten van Huawei's ICT-producten in de Benelux, is Yaguti Systems tevens aangesteld als Certified Partner voor het onderhoud en beheer ervan.

Contact Opnemen

 
 

 

 
 
 
 
 
Map Data
Map data ©2017 Google
 
Map DataMap data ©2017 Google
Map data ©2017 Google
 
 
Map
Satellite
© 2017 Yaguti Systems B.V.