Onze Huawei Oplossingen
Huawei is een zeer grote, uit China afkomstige, ICT-solution fabrikant die in hoog tempo de ICT-wereld aan het veroveren is. Het afgelopen decennium is Huawei uitgegroeid tot één van de meest innovatieve en grootste spelers op de markt.

Gebaseerd op een lange (sinds 1987) en rijke ervaring in het leveren van netwerken voor de operator markt (90% van de operators wereldwijd is klant) biedt Huawei end-to-end oplossingen en diensten op het gebied van netwerkinfrastructuur, unified communications & collaboration, cloud computing en datacenter-beheer.

Het netwerkinfrastructuurportfolio van Huawei bestaat uit ethernet switches, routers, WLAN-devices, MSTP, WDM, toegang-, en beveiligingsproducten. Daarnaast levert Huawei infrastructuuroplossingen voor wide area interconnectie en campus netwerken. Data center oplossingen omvatten servers, opslag, data center Ethernet switches, routers en control center software. Cloud computing solutions zijn onder meer cloud services voor Iaas, PaaS en SaaS.

Als u voor Huawei kiest bent u voorzien van een volledige end-to-end oplossing en is uw organisatie klaar voor de toekomst met een IT-infrastructuur die eenvoudig mee kan schalen met de exponentiële groei in data. Hoe? Door over te stappen op Huawei.
Huawei Producten
Networking
Switches
Routers
Wi-Fi (Thin / Fat AP’s)
Netwerkmanagement
Network Access Control(NAC)
CWDM & DWDM
Fiberchannel products
IP-camera’s
IT-Infrastructure
Servers
Thin Clients
Storage
Cloud solutions
Data Center facilities
VDI
UPS
Security
Firewalls
Intrusion Detection
Intrusion Prevention
SSL VPN Remote Access
Web Gateways
AV Scanners
Mobile Security
Anti-DDoS gateways ​
 
 
​​
 
 

Minder Stroom
verbruik

Lagere Kosten

Betere Prestaties

Eenvoudig Beheer

Huawei Blinkt Uit!
Huawei oplossingen blinken uit door; minder stroomverbruik, lagere aanschafkosten, meer prestaties & eenvoudig beheer. Als u voor Huawei en Yaguti Systems kiest, krijgt u flexibele klantgerichte oplossingen met een zeer aantrekkelijke prijs, toonaangevende producten, kwalitatief hoogwaardige totaaloplossingen en een betrouwbare partner die continu blijft inspelen op veranderingen in de markt.

Huawei heeft een partnerovereenkomst met Yaguti Systems afgesloten. Dit betekent dat Yaguti Systems wereldwijd leverancier is van enterprise IT en IP oplossingen. Naast het vermarkten van Huawei's ICT-producten in de Benelux, is Yaguti Systems tevens aangesteld als Certified Partner voor het onderhoud en beheer ervan.

Contact Opnemen

 
 

 

 
 
Yaguti Systems
Rivium Quadrant 81
2909 LC Capelle aan den IJssel

T: +31 (0)88 400 6000
E: info@yaguti.eu
W: www.yaguti.eu
 
Map Data
Map data ©2018 Google
 
Map DataMap data ©2018 Google
Map data ©2018 Google
 
 
Map
Satellite
google maps embed code