Financiering

Regelmatige investeringen in de nieuwste technologieën zijn belangrijk om digitaal te kunnen innoveren en de bedrijfszekerheid van uw ICT-omgeving te kunnen garanderen. Met de financiële diensten van Yaguti Systems kunt u blijven innoveren terwijl uw kapitaal intact blijft, waardoor u de ruimte houdt te investeren in de groei van uw organisatie.

Financieringsoplossingen van Yaguti Systems bieden u:

  • gunstige voorwaarden en tarieven;
  • flexibiliteit;
  • financiering van hardware, software, diensten en service;
  • het financieren van producten die niet via ons zijn aangekocht.
Operational of financial lease

Bij operational of financial lease heeft u geen hoge investeringskosten vooraf, maar betaalt u een vast bedrag per maand voor het gebruik en de diensten. U kunt kiezen voor financial lease met onder andere financiering van de totale kostprijs én de zekerheid van vaste termijnbedragen. Na afloop van de leaseperiode heeft u de mogelijkheid om de apparatuur over te nemen.

Bij operational lease huurt u de apparatuur voor een bepaalde periode. Na afloop van deze periode wordt de apparatuur vervangen voor een nieuw model. U heeft tevens de mogelijkheid om de apparatuur over te nemen of de lease te verlengen.

Contact opnemen

Financiering op maat

Van kleine tot middelgrote organisatie: u heeft waarschijnlijk specifieke behoeftes op het gebied van ICT. Wij beschikken over de kennis, oplossingen en financieringsmogelijkheden om uw innovatieve project of groeiende onderneming vooruit te helpen.

Een goed doordachte financieringsaanvraag met een reële winstprognose en aandacht voor terugverdientijd en zekerheden vormt de basis voor elke financiering. Yaguti Systems helpt u graag bij het onderzoeken van passende financieringsmogelijkheden voor het digitaliseren van uw organisatie. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij maatwerk leveren voor een passende financiering op basis van uw wensen.

Contact opnemen