Wilt u meer inzicht in uw ICT-omgeving?
Probeer ons
PROEFABONNEMENT
en ervaar 1 JAAR lang de​ kracht van onze monitoring oplossing


Als onderwijsinstelling bent u volledig afhankelijk van uw ICT-omgeving en dient dit altijd beschikbaar te zijn zodat uw onderwijsprocessen onverhinderd uitgevoerd kunnen worden. Dit voorkomt bijvoorbeeld niet alleen lesuitval of herprogrammering van de lessen, maar bevordert ook dat de onderwijskwaliteit gewaarborgd blijft en gebruikers tevreden blijven.

Bij Yaguti Systems zien wij onszelf als een verlengstuk van uw organisati​e. Wij verdiepen ons in uw situatie en geven u het inzicht in de processen en componenten die voor u van essentieel belang zijn. Met de juiste tools en configuratie krijgt u grip op uw gehele ICT-omgeving.

Onze monitoring oplossing
Wij bieden u een dienst aan waarbij wij uw ICT-omgeving proactief monitoren waardoor mogelijke onregelmatigheden in de infrastructuur vroegtijdig worden getraceerd zodat incidenten voorkomen kunnen worden. Uw​ ICT-specialisten zullen meer inzicht krijgen in uw ICT-omgeving en meer tijd over houden om uw gebruikers van dienst te kunnen zijn.​​

Deze actie is geldig t/m 31 december 2018. Vraag naar onze voorwaarden voor meer informatie.
Monitoren van uw ICT-omgeving
​​


Monitoren van uw ICT-omgeving  
 
24/7 full service monitoring
Iedere organisatie stelt andere eisen aan de ICT-omgeving. Het constant bewaken van uw infrastructuur is de eerste stap om storingen of uitval te voorkomen. Yaguti Systems biedt daarom 24/7 monitoring aan om uw ICT-omgeving op afst​and te bewaken. Als het nodig is grijpen we in door uw ICT-specialisten te alarmeren. Op deze manier worden aankomende verstoringen vroegtijdig gesignaleerd en kan hier tijdig actie op worden ondernomen. De beschikbaarheid van de bedrijfsprocessen blijft hiermee gewaarborgd.
 
Standaard in het proefabonnement
Wij monitoren kostenloos voor 1 jaar de uptime van uw ICT-omgeving. Dit houdt in dat wij uw lokale netwerk, draadloze netwerk, (virtuele) servers, storage, firewalls, internetaansluiting(en) kunnen monitoren. Daarnaast beloven wij u volledige functionaliteit. Dit betekent dat u altijd gebruik maakt van ons premium abonnement, zodat u beschikt over alle features die ons monitoring systeem te bieden heeft.
       
Network Device & Server Monitoring Cloud & Storage Monitoring
Automatic Discovery Network Traffic Analysis
Interactive Map Application Monitoring
Availability & Performance Monitoring Virtualization Monitoring
Alerts and Notifications Configuration Management
Customizable Dashboards & Reporting Scalability Pollers
Wireless Network Monitoring Failover
       ​


Wat zijn mijn kosten als het proefabonnement is afgelopen?
De kosten voor het monitoring abonnement worden voorafgaand van het proefabonnement bepaald, zodat u weet waar u aan toe bent. Zodra uw proefabonnement op zijn einde loopt en u bent tevreden over onze oplossing, kunnen wij overgaan naar een contract die maandelijks opzegbaar is. In alle andere gevallen zullen wij de gekozen monitoring oplossing compleet uit uw netwerk verwijderen.

Yaguti Systems gebruikt een uniek licentiemodel, waardoor u altijd de voor uw organisatie beste prijs heeft. Uw maandelijkse kosten worden berekend aan de hand van het aantal apparaten (IP-adressen) die wij in uw ICT-omgeving monitoren.