Specialist in ICT-oplossingen
Yaguti Systems is een ISO 9001 gecertificeerde aanbieder van ICT-oplossingen. Wij zijn een innovatieve System Integrator, Advies en Support organisatie voor midden en grote organisaties met een constante kwaliteit in dienstverlening.
Wij zijn met name gespecialiseerd in Huawei Enterprise- & Microsoft Oplossingen en begeleiden organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van ICT.

Onze Oplossingen

Klantcases

BAM International  
 
Beatrix College  
 
Bytesnet  
 
Care & Able  
 
Grafisch Lyceum Rotterdam  
 
Multicard  
 
OLVG  
 
Ons Middelbaar Onderwijs  
 
Scholengroep Spinoza  
 
CVO  
 

Partners

Microsoft  
Huawei 
 
Palo Alto Networks 
 
IPSwitch 
 
Aeroscout 
 
AeroHive 
 
PowerAddon  ​
Lenovo 
 
SuperMicro​​


 
 
 
 
 

Over Ons

 
 
Yaguti Systems is een ISO 9001:2015 gecertificeer​de aanbieder van ICT-oplossingen. Sinds 2006 leveren wij als innovatieve System Integrator, Advies en Support organisatie voor midden en grote organisaties met een constante kwaliteit in dienstverlening.​

Yaguti Systems begeleidt organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van ICT. In de loop der tijd zijn we uitgegroeid naar een solide en ervaren speler en leveren wij een zeer compleet assortiment oplossingen voor hoogwaardige ICT-infrastructuren.
Visie
Yaguti Systems veranderd de ICT-investeringen van klanten in een strategisch middel, waarmee de klanten hun ambitie voor innovatie en het verbeteren van hun producten en dienstverleningen kunnen waarmaken.

Missie
Op basis van onze drang naar innovatie, onze flexibiliteit, het volgen van trends en ontwikkelingen én de intensieve samenwerking met onze partners, functioneren wij als ICT-organisatie voor verlengstuk van onze klanten en zijn wij een vertrouwd partner.

Propositie
Door zich te onderscheiden in prijs, kwaliteit, hoog gecertificeerde engineers en de snelheid in communicatie met onze klanten en partners, maakt ons een bijzondere organisatie. Ons interessegebied ligt bij midden en grote organisaties.
Yaguti Systems streeft het verhogen van de klantentevredenheid na door te voldoen aan de eisen en wensen van de klanten en de wettelijke eisen die van toepassing zijn op onze producten en diensten. Daarnaast is met ISO 9001:2015 de beheersing van bedrijfsprocessen vastgelegd.

Lloyd’s Register Quality Assurance heeft vastgesteld dat het kwaliteitssysteem van Yaguti Systems aan alle normeisen voldoet. Om dit vast te stellen toetste Lloyd’s Register o.a. het beleid van ons bedrijf, risico management en leiderschap, de doelstellingen, wettelijke eisen, de verantwoordelijkheden en bevoegdheden, de bekwaamheid van medewerkers, de uitvoering van procedures, context analyse, stakeholder analyse en de informatie over prestaties.

Om de continue verbetering en optimalisatie van bedrijfsprocessen te kunnen waarborgen heeft Yaguti Systems een specialistisch kwaliteitsteam samengesteld. Zij richten zich op de continue verbetering van onze diensten en bedrijfsprocessen, de productkwaliteit en de haalbaarheid van toleranties.

Om onze klanten van een uitstekende en constante kwaliteit producten te voorzien, zijn kwaliteitsprocedures van groot belang. Uit dit certificaat blijkt dat Yaguti Systems op een vooraf gestelde en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doet.
Wij hebben de ambitie en doelstelling om tot de inhoudelijke top op ons vakgebied te (blijven) behoren, gemeten naar innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. Werken bij ons betekent werken in een jonge en snelgroeiende organisatie, waar innovatie, creativiteit, durf, ondernemingsdrang en plezier de belangrijkste kernwaarden zijn. Bij ons krijg je alle ruimte om in een informele omgeving je talenten en carrière verder te ontplooien, en samen met je collega’s te komen tot rendement verhogende oplossingen voor onze klanten.

Wil jij je ook daarvoor inzetten? Kijk dan eens bij de onderstaande vacatures. Spreekt Yaguti Systems je aan, maar is er op dit moment geen (geschikte) vacature of staat je droombaan er niet bij? Motiveer waarom je bij Yaguti Systems wilt werken en naar wat voor een soort functie je op zoek bent en ontdek de mogelijkheden binnen Yaguti Systems. Sollicitaties kunnen verstuurd worden via ons contact formulier

Netwerk Engineer
Microsoft Cloud Engineer
Stagiair HBO Sales & Communicatie
Inside Sales Medewerker
Sales buitendienst

Contact Opnemen

 
 

 

 
 
Yaguti Systems
Rivium Quadrant 81
2909 LC Capelle aan den IJssel

T: +31 (0)88 400 6000
E: info@yaguti.eu
W: www.yaguti.eu
 
Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2019 Google
 
KaartgegevensKaartgegevens ©2019 Google
Kaartgegevens ©2019 Google
 
 
Kaart
Satelliet
google maps embed code