Specialist in ICT-oplossingen

Yaguti Systems is de strategische ICT-partner van organisaties die met inzet van geavanceerde technologie hun doelstellingen willen realiseren. Wij investeren in een succesvolle samenwerking met u waarin wij beiden kennis, ervaring en creativiteit inbrengen. Samen realiseren we de beste ICT-oplossingen waarvan gebruikers optimaal gebruik kunnen maken.


Klanten

Yaguti Systems begeleidt organisaties bij hun digitale transformatie en het nemen van strategische beslissingen op het gebied van ICT. Wij leveren professionele ICT-oplossingen en -diensten voor middelgrote en grote organisaties in onder andere:

Onze Oplossingen

Yaguti Systems vertaalt de behoefte van de business naar een toekomstvast ontwerp voor uw nieuwe ICT-landschap. Wij leveren, ondersteunen en beheren professionele datacenter, storage & back-up, security, LAN, WLAN, high performance computing, (hybride) cloud en Microsoft oplossingen.

 

Cloud​

 

Networking

 

Datacenter

 

Security

 

Storage

 

HPC

 

Microsoft


Partners

Over Ons

Bedrijfsprofiel

Yaguti Systems levert professionele ICT-oplossingen en -diensten voor middelgrote en grote organisaties. Wij werken vanuit een duidelijke visie op ICT en stellen uw bedrijfsstrategie centraal bij de vertaalslag naar een concrete, werkende ICT-oplossing.​

Meer info

Vacatures

Yaguti Systems groeit en zoekt collega's! Wij zijn op zoek naar gekwalificeerde mensen die het team van Yaguti Systems versterken met hun expertise. Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

Netwerk Engineer
Microsoft Cloud Engineer
Stagiair HBO Sales & Communicatie
Inside Sales Medewerker
Sales buitendienst

Referenties